smartribe


Hai kawan-kawan good luck trial nie.. trial dah nak dekat 2/9 nie... dah study abis-abis ke... kita capai kejayaan sama-sama ea.. jangan ingat nak raya je...k... good luck semua..sayang korang semua...
smartribe
di bulan Ramadhan ini banyak-banyak kan la Ibadah masing-masing....tidur juga satu ibadah tapi jangan terlebih tidur.. kurangkanlah bercakap... berdiam diri lebih baik dari berkata-kata...kalau kata-kata itu menyakitkan hati orang lain.. ubah la diri kepada yang lebih baik...masa berbuka jangan la makan banyak-banyak nanti tak larat lak nak pergi solat terawih...
smartribe

video

Jalan-jalan yang sungguh menyeronok kan... jalan-jalan dah jadi hobi kitorang dah... kalau cuti sekolah je mesti ada je yang buat planning... tapi mesti tak cukup ahlinya.. ada yang tak dapat pergi ... yela masing-masing ada kerja lain yang perlu dibuat... kena utamakan keluarga... and dengar ckp mak bapak..betul tak? tapi... kitorang happy selalu....

smartribe
video


Kenangan yang tidak dapat dilupakan. Gambar nie dekat sekolah. Masa hari gotong-royong sebab tercalon sekolah klaster school, mase sambut hari jadi, mase hari koku dan macam2 lagi la.
smartribe
kami terdiri dari 12 orang. 4 lelaki dan 8 perempuan. Hafiz, wan, pary, e-kal, tyra, jue, papa, ezi, atin, tea, amy dan lin. Itulah kami yang pelbagai ragam. kadang2 pening gak kepala nie melayan kerenah sesama kawan. Boleh jadi gila dibuatnya. Apa yang kami buat semuanya bersama. macam study, jalan2, main2 dan macam2 lagi la. Macam2 aktiviti yang kami buat. Kadang2 group kami nie digelar geng motor. Yela.. kat sekolah tu majoriti yang bawa motor geng kitorang. Bila dengan kitorang memang kena tahan telinga la. Yang paling penting jangan cepat ambil hati la. Sememangnya mulut kitorang nie laser. Kalau sensitif sangat tu jangan la masuk geng kitorang. Nanti mesti nangis meraung2 punya. hehehe... itu la serba sedikit tentang smart tribe yang huru hara..